Nokian kaupunki

Palaute

Voit antaa meille palautetta; kehitysehdotuksia, kritiikkiä tai kiitoksia monin eri tavoin. Palautteesi on meille tärkeää, sillä se auttaa meitä parantamaan palveluamme.

Vikapäivystys 24h/(03) 5652 0500

Nokian kaupungin vesilaitoksen ympärivuorokautinen päivystysnumero on (03) 5652 0500. Tähän numeroon voi soittaa vesi- ja viemärilaitoksen verkostojen ja laitteiden vikailmoitukset. Numero palvelee myös katuasioiden ja Nokian kaupungin omistamien kiinteistöjen päivystysnumerona.

Katuasioiden palvelunumero (03) 5652 0333

Infrapalvelun palvelunumeroon voi soittaa katujen kunnossapitoon liittyvistä asioista niin kesällä kuin talvella. 

Palvelunumeroon (03) 5652 0333 toimii 24h joka päivä. Numeroon voi ilmoittaa katu-, liikunta- ja viheralueisiin liittyvät vikailmoitukset.

Internet-palaute

Jokainen kaupungin palvelukeskus tai yksikkö vastaa omista sivuistaan. Sivustoa yleisesti käsittelevää tai tekniseen toimivuuteen liittyvän palautteen, voi lähettää suoraan webmasterille: webmaster(at)nokiankaupunki.fi. Samaan osoitteeseen ovat tervetulleita myös kaikki kotisivujamme koskevat parannusehdotukset ja kehittämisideat.

Kuntalaisaloite

Kuntalain 28 §:n mukaan kunnan asukkaalla on oikeus tehdä kunnalle aloitteita kunnan toimintaa koskevissa asioissa. Kuntalaisaloitteen voi jättää myös sähköisesti kotisivuillamme olevan lomakkeen kautta.

Kuntalaisaloite

Palautetta - kyllä kiitos!

*
Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä lähettämääsi palautteeseen liittyen, muista jättää yhteystietosi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.