Nokian kaupunki

Lähisuhdeväkivallan tunnistamiseen ja puuttumiseen liittyvää koulutusta tarjolla

2.10.2017

Koulutusiltapäivät 4.10 ja 8.11. klo 12.30-15.30, aiheena lähisuhdeväkivalta ja seksuaaliväkivalta. Koulutusiltapäivät ovat sisällöltään samanlaiset. Iltapäivän mittaan käydään läpi kaksi aihealuetta:

Tunnista ja puutu! Miten tunnistaa lähisuhdeväkivalta ja miten ottaa perheväkivalta puheeksi?
ja

Tunnista ja toimi! Mitä on seksuaalinen väkivalta ja miten toimit, kun kohtaat asian?

4.10.2017 koulutus Nokianvirran koululla
8.11.2017 koulutus Kerholassa

Kouluttajina kriisityöntekijä, psykoterapeutti Karolina Bechinsky Perheväkivaltaklinikalta ja kriisityöntekijä Maire Toijanen Seksuaaliväkivaltatyön yksiköstä. Molemmilla on pitkä kriisityön kokemus ja monipuolinen koulutustausta. Koulutuksen tavoitteena on antaa perustietoa aihealueista ja lisätä koulutukseen osallistujien valmiuksia tunnistaa ja ottaa puheeksi lähisuhdeväkivalta ja seksuaaliväkivalta. Koulutusmateriaali tulee jakoon koulutuksen jälkeen.

Perheväkivaltaklinikka ja Seksuaaliväkivaltatyön yksikkö ovat osa uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattoman Setlementti Tampere ry:n toimintaa ja ne tarjoavat matalan kynnyksen maksuttomia palveluja Tampereella sijaitsevassa toimipisteessä.