Nokian kaupunki

Musiikki- ja tulispektaakkeli Heijastus on Suomi100-juhlavuoden ohjelmistoa.
Nokian kaupungin tilapalvelut yhdessä kaupungin infrapalveluiden kanssa rakennuttavat Viholan päiväkodin leikkipihan peruskorjauksen. Viholan päiväkoti on rakennettu kahdessa vaiheessa eri vuosina, jonka vuoksi piha on ollut sokkeloinen ja epäkäytännöllinen. Lisäksi kovassa käytössä olleet leikkivälineet olivat kuluneita.
Nokian kaupungin tilapalvelut yhdessä kaupungin infrapalveluiden kanssa rakennuttavat Viholan koulupihan peruskorjauksen. Koulupiha on ollut toiminnoiltaan vaatimaton ja vuosien saatossa kulunut. Peruskorjauksen yhteydessä pihalle rakennetaan kokonaan uusi välituntialue sekä ulko-opetustiloja, kuten esimerkiksi pöytiä ja penkkejä sekä miniareena liikuntatuntikäyttöön.
Pitkäniemen niityllä laiduntaa osa Ala-Uotilan lammastilan katraasta Nokian Sarkolasta. Niityn käyttäminen laiduntamiseen on osa Nokian kaupungin Pitkäniemen avoimien alueiden hoito- ja käyttösuunnitelmaa, joka on laadittu vuosiksi 2017-2021.
Hinttalan kotiseututalon kesäkausi näyttäytyy jälleen vilkkaana. Ohjelmasta vastaavat suurelta osin nokialaiset kulttuuritoimijat, niin yksittäiset taiteilijat ja käsityöläiset kuin erilaiset kulttuurijärjestötkin. Kesäkausi käynnistyy tiistaina 6.6.2017.
1.6.2017 alkaen todistukset lapsen sairaudesta saat oman alueesi sairaanhoitajalta.