Nokian kaupunki

Uutiset

Nokialla käynnistetään Maatialanharjun pohjavesialueen geologisen rakenteen ja pohjavesiolosuhteiden selvitys. Hydrogeologisen rakenneselvityksen, painovoimamittausten ja kairausten avulla saadaan uutta tietoa pohjaveden virtausta ohjaavista kalliokynnyksistä, pohjaveden korkeustasoista ja virtaussuunnista sekä maaperän kerrosrakenteista.
Nokian jäähallissa syyslomalla avoimet yleisöluistelut ja mailahöntsyt jokaisena arkipäivänä
Koululaisten syyslomaa vietetään Nokialla viikolla 42. Nokian kaupungin vapaa-aikapalvelut järjestää viikon aikana mukavaa ohjelmaa, suurimpaan osaan on myös vapaa pääsy.
Harjuniityn nuorisotila on avoinna syyslomaviikolla tiistaina klo 16-20 ja torstaina 13.30-20.
"Olipa kerran Nokian verran - lasten satuja Suomesta" on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden valtakunnallista ohjelmaa. Kampanja järjestetään 3.10.-31.12.2017 osana Nokian Kulttuuripolkua.
Tervetuloa mukaan retkelle Tampereen SuperParkkiin!
Suomen loikka kiertotalouden kärkimaiksi etenee ravinteiden kierrätyksen saralla. Tänään 21.9.2017 ravinteiden kierrätykseen keskittyvät ekosysteemit tapaavat ensimmäistä kertaa. Nokian kaupungin ECO3-yritysalue ja Baltic Sea Action Group tuovat yhteen yritykset, tutkimuksen ja alueelliset kehittäjäorganisaatiot.
Eurooppalaisten kaupunkien verkosto Eurocities palkitsee parhaat kiertotalouden toimintamallit marraskuussa Slovenian Ljubljanassa. Tampereen seudun yhteistoimintamalli on listattu kolmen parhaan joukkoon Eurocities Awardsin yhteistyösarjassa. Verkostoon kuuluu 130 kaupunkia ja 40 kumppanuuskaupunkia 35 maasta.