Nokian kaupunki

Nokia-viikko starttaa lauantaina 13.5.

12.5.2017

Nokian kaupungin nimikkoviikon ohjelmassa on mukana lähes 90 tilaisuutta.

Nokialla vietetään jälleen kaupungin omaa nimikkoviikkoa 13.5.-21.5. Vuosittainen tapahtumaviikko nostaa esille nokialaiset järjestöt, seurat, palvelut sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Yhdeksän päivän mittainen kevätkarnevaali tarjoaa yleisölle kymmeniä tilaisuuksia, joissa voi tutustua kaupungin liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin, palveluihin, kulttuuritarjontaan ja historiaan. Kaupungin lisäksi tapahtumia järjestävät lukuisat paikalliset yhteisöt: yhdistykset, seurat ja yritykset.

Nokia-viikkoa on järjestetty vuodesta 1987 alkaen. Tänä vuonna viikolla juhlistetaan erityisesti Nokian kaupungin 80-vuotismerkkivuotta.

Viikon ohjelmassa on mm. näyttelyitä, opastettuja kierroksia Nokian kohteisiin, avointen ovien tapahtumia, teatteriesityksiä ja puistokonsertteja, katu- ja peräkonttikirppiksiä sekä useita avoimia lajikokeilu- tai esittelytunteja kaiken ikäisten liikuntaharrastuksiin.

Kiertävä elokuvateatteri Filmipyörä tuo Nokia-viikolle myös elokuvaesityksiä. Viikko huipentuu lauantaina 20.5. Souranderintien katukarnevaaleihin, jolloin Souranderintien varsi täyttyy erilaisesta ohjelmasta.

Joissakin tapahtumissa paikkoja on rajoitetusti, joten osaan tapahtumista vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.

Katso Nokia-viikon koko ohjelma

Käsiohjelmia on saatavilla Nokian kirjastoista, Taidetalolta, Kerholasta, uimahallilta tai kaupungintalolta.