Nokian kaupunki

Omakotihaaveita? Toteuta se Nokialla!

Nokia tarjoaa aktiivista kaupunkiasumista lähellä luontoa, kaukana kiireestä! Hyvien kulkuyhteyksien varrella, vartin matkan päässä Tampereelta, sijaitsevassa kaupungissamme elämä on helppoa - palvelut ovat lähellä eikä liikenneruuhkiakaan ole.

Nokialla luonto ja vesi ovat aina lähellä, liikuitpa missä päin kaupunkia tahansa. Viehättävät ulkoilureitit tarjoavat mahdollisen virkistymiseen. Aktiviteetteja kaipaaville vireä seuratoimintamme mahdollistaa lukuisten eri lajien harrastamisen.

Nokialta löydät kodin eri elämänvaiheisiin. Kasvavassa kaupungissa on monipuolisia asumisen mahdollisuuksia. Tarjolla on niin omakotitaloja, rivitaloja kuin kerrostaloasumistakin. Meillä asut väljästi ja mukavasti. 

Rakennusvalmiita omakotitontteja on tällä hetkellä saatavilla eri puolelta kaupunkia. Harjuniitty tarjoaa erinomaisen asuinympäristön esimerkiksi lapsiperheille. Sammaliston luonnonlähiselä alueella riittää tilaa vähän isommastakin pihasta haaveileville. Maalaismaisemista nauttiville tontti löytyy Tottijärveltä.

Nokialta löytyy kaikki, mitä mukavaan elämään tarvitset!