Nokian kaupunki

Liikkumisen unelmavuosi 2017 Nokialla

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi lähestyy ja luvassa on upea kokonaisuus yhdessä tekemistä ja erilaisia tapahtumia. Vuosi 2017 on myös Liikkumisen unelmavuosi, jonka toteuttamiseen kutsumme kaikki kuntalaiset, paikalliset seurat, koulut, päiväkodit ja yritykset mukaan. Lisätään yhdessä liikettä, iloa ja hyvinvointia, ideoiden ja kokeilujen kautta.

Tervetuloa mukaan tekemään nokialaisten liikuntaunelmista totta!

 

 

Mikä on unelmat liikkeelle?

Unelmat liikkeelle on valtakunnallisesti levittäytyvä tapa toimia, joka innostaa ja osallistaa ihmisiä toteuttamaan omia liikkumisen unelmiaan. Se rohkaisee kokeilemaan yhdessä uusia keinoja, verkottaa paikkakunnan eri toimijoita yhteistyöhön ja tekee tunnetuksi olemassa olevaa toimintaa liikkumisen lisäämiseksi.

Mikä on liikkumisen unelmavuosi 2017?


Liikkumisen unelmavuosi on liikkumisen unelmien ja ideoiden toteuttamisen juhlavuosi. Se on rohkeiden kokeilujen ja yhdessä tekemisen aikaa, johon kutsutaan mukaan koko Suomi.
Yksittäisten ihmisten ja eri toimijoiden yhteistyöllä synnytetään uusia verkostoja ja keveitä ratkaisuja liikkeen lisäämiseksi Suomen juhliessa itsenäisyyden satavuotisjuhlaa.

Miten minä voin osallistua?

Kuntalaiset voivat kertoa omia ideoitaan ja liikuntaunelmiaan 17.12.2017 saakka. Unelmia kerätään verkkolomakkeella. Nokian kaupungin liikuntapalvelut kokoaa unelmat kuukausittain ja niistä syntyneitä ideoita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Kerro liikuntaunelmasi

Kiitokset kaikille HARRASTUSTORIKYSELYYN VASTANNEILLE! Uimahallilippujen arvonta vastanneiden ja yhteystietojensa jättäneiden kesken on nyt suoritettu ja voittajille on ilmoitettu sähköpostitse. Voittoja voi lunastaa uimahallin kahviosta 19.-22.6. klo 12-20 välisenä aikana omalla nimellään.

Mikäli sinulla on toiveita tai ideoita harrastustoria 2017 koskien voit lähettää niiitä sähköpostitse osoitteeseen katri.manninen@nokiankaupunki.fi  tai kertoa niistä liikuntaunelma lomakkeen kautta. 

Liikkumisen unelmavuoden tapahtumia Nokialla

 6.1.2017  Koko perheen loppiainen

11.1.2017 Seurojen ja järjestöjen Verkostotyöpaja

15.2.2017 Koulujen verkostotyöpaja

16.2.2017 Seurojen ja järjestöjen verkostotyöpaja nro 2

10.5.2017 UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ 

21.5.2017 Nokian kymppi ja sata 

19.8.2017 Unelmien harrastustori

Käy vastaamassa harrastustorin kävijäpalautteeseen täällä.

Selaa lisää tapahtumia Nokian kaupungin tapahtumakalenterista

Yhteystiedot

Kaupungin Terveysliikuntakoordinaattori, Nokian Unelmat liikkeelle -kokeilumanageri:

Katri Manninen
katri.manninen@nokiankaupunki.fi
0444860917

Kaupungin Liikuntapalvelupäällikkö:

Hanna Murotie
hanna.murotie@nokiankaupunki.fi
0401334427

 

Sivusto päivitetty 10.08.2017