Nokian kaupunki

Hinttalan tapahtumat

Museo, näyttelyitä, tapahtumia ja kahvila

Hinttalan kotiseututalo on kesäinen kohtaamispaikka Nokian keskustassa. Alueella järjestetään kulttuuritilaisuuksia, kuten konsertteja, työpajoja ja näyttelyitä, myös viehättävä kesäkahvila palvelee yleisöä. Kausi on päättynyt su 27.8.2017, kiitämme kaikkia kumppaneita monipuolisesta ohjelmasta! Hinttalan kesässä vieraili kaikkiaan 9000 kävijää. Hinttalan toiminnasta vastaa Nokian kaupungin kulttuuripalvelut.

Kahvila avautuu seuraavan kerran joulun alla ja on avoinna la-su 25.11.-17.12.2017. Käsityöläiset voivat varata myyntipaikkoja (10€ / vkl sis. alv. 24%) näyttelyaitoista. Varaukset Nokian kaupungin vapaa-aikapalveluiden asiakaspalvelusta p. 03 5652 0100 tai sähköpostitse kulttuuri@nokiankaupunki.fi   

Kesän 2018 ohjelmaa suunnitellaan talven aikana ja ohjelma kootaan helmi-maaliskuussa. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Nokian kaupungin kulttuuripalveluihin, yhteystiedot alla.

Opastuksia Hinttalassa

Nokian ja Pirkkalan Matkailuoppaat ry. opastaa Hinttalan kotiseututalolla tilauksesta pientä korvausta vastaan. Opastilaukset Kaija Hakala p. 040 506 1796, kaija.hakala@nokiankaupunki.fi 
 

Autojen pysäköinti

Hinttalan pihapiirissä on rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten saapumista jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä suositellaan. Lisää pysäköintipaikkoja on kesäaikaan läheisen jäähallin pihassa. Tampereen seudun joukkoliikenteen autoilla pääsee lähes portille asti. Lähellä sijaitsevien yritysten parkkialueita ei ole luvallista käyttää niiden aukioloaikoina. Liikenteen turvallisuussyistä Hinttalan pihaan ei pääse kääntymään autolla Nokian keskustasta tultaessa eikä pihalta pääse kääntymään Vihnusjärven/Tampereen suuntaan pois lähtiessä.

Yhteystiedot

Hinttalan kotiseututalo, Nokianvaltatie 5, 37100 Nokia
Nokian kaupungin kulttuuripalvelut:
kulttuurikoordinaattori Pia Keltti p. 040 133 4101, pia.keltti(at)nokiankaupunki.fi
kulttuuri@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupungin vapaa-aikapalvelut:
Asiakaspalvelu p. 03 5652 0100
vapaa-aikakeskus(at)nokiankaupunki.fi

Hinttalan joulukahvila: 
puhelin: 045 224 2204
sähköposti: cafe.hinttala@gmail.com
Cafe Hinttala Facebookissa
Instagram: @cafehinttala