Nokian kaupunki

Kerhola

Kumitehtaan toimitusjohtaja Eduard Polón rakennutti omilla varoillaan Kerhola -nimisen valistustalon kumiyhtiön työväestön kulttuuriharrastusten edistämiseksi. Piirustukset teetettiin arkkitehti W.G. Palmqvistilla. Keväällä 1930 käyttöön vihitty rakennus valittiin vuonna 2003 yleisöäänestyksessä Nokian kauneimmaksi rakennukseksi.

Nokian kaupungin omistama, vuonna 1997 peruskorjattu rakennus tarjoaa juhlavat puitteet perhejuhlille, tapahtumille tai yritystilaisuuksille. Noin 500 hengen juhlasalin lisäksi eri kokoiset huoneet sopivat mainiosti kokous-, koulutus- ja harjoitustiloiksi.

Postiosoite: Nokian kaupungin vapaa-aikakeskus, PL 2, 37101 Nokia
Käyntiosoite: Souranderintie 13, 37100 Nokia

Tilavaraukset Kerholaan tehdään ensisijaisesti sähköisellä varauslomakkeella:
Tee tilavaraus Kerholaan

Voit tarkastella vapaita ajankohtia Timmi- kalenterista. Klikkaa varausohjelmassa kalenterikuvaketta ja valitse haluamasi ajankohta.
Kerholan varaustilanne

Katso voimassa olevat vuokrahinnat
Tilojen vuokrahinnasto

Tiedustelut:
Nokian kaupungin vapaa-aikakeskus, asiakaspalvelu 050 3958 817
tai 03 5652 0100 sekä Kerholan vahtimestarit  040 77 99 053
s-posti: vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi tai kerhola@nokiankaupunki.fi

 

Kerholan kahvila-ravintola Cafe Kölvitär tarjoaa pitopalvelua ennakkovarauksella Kerholan tilaisuuksiin. Varaukset p. 040 554 8683 tai sähköpostitse kaksi.kolvia@elisanet.fi

Kerhola 1 krs

Kerhola 2.krs

Kerhola 3.krs

Kerholan vuokrattavat tilat

Juhlasali

Kaunis 435 m2 juhlasali tarjoaa juhlavat puitteet perhejuhliin tai yritystilaisuuksiin. Pöytiin mahtuu 300 hlöä istumaan, konserttimuodossa saliin saadaan istumapaikat jopa 500 henkilölle. Viereinen sivusali on varattavissa esimerkiksi ruokatarjoilun järjestämiseen. Aulatilasta löytyvät myös tilavat naulakot ja kahvilapalvelut.

Juhlasalissa on induktiosilmukka kuulokojeen käyttäjien tueksi. Salissa on myös av-projektori ja valkokangas sekä flyygeli, äänentoistolaitteisto, esiintymislava ja puhujanpönttö.

Sivusali

Tilava 104 m2 sivusali sijaitsee 1. kerroksessa juhlasalin vieressä. Sivusalissa on paikkoja 60 henkilölle, kulku tiloihin aulasta tai juhlasalista. Sivusali täydentää tarvittaessa mainiolla tavalla juhlasalin toimintaa esimerkiksi ruokailutilana tai lisätilana suuremmissa tilaisuuksissa. Sivusalissa on valkokangas ja piano.

Luentolehteri

2. kerroksessa sijaitseva luentolehteri sopii hyvin koulutus- tai kokoustilaksi. 63 m2 tila on muunneltavissa tarpeen mukaan 30-50 henkilön kokoontumisiin. Luentolehterissä on kokousvarustuksena av-projektori ja valkokangas, fläppitaulu ja piirtoheitin.

Polónin sali

Kerholan rakennuttajan Eduard Polónin mukaan nimetty 110 m2 sali sijaitsee talon 2. kerroksessa. Tunnelmallinen sali tarjoaa viihtyisät puitteet 50-60 hengen kokoontumisiin. Polónin salissa on flyygeli,  valkokangas ja av-projektori.

Antin kamari

Viihtyisä 60 m2 kokoushuone pieniin juhlatilaisuuksiin tai 10-15 hlön kokoontumisiin. Antin kamarissa on kokousvarustuksena av-projektori ja valkokangas.

Balettisali ja soittohuone

Balettisali on 48 m2 harjoitustila talon 3 krs.ssa. Salissa on piano ja koko seinän kattava peili. Balettisalin vieressä sijaitseva soittohuone on 49 m2 musiikin harjoitustila, jossa on piano ja pehmustetut seinät.
 

Pieni kerhohuone

Viihtyisä 22 m2 kokoushuone sopii pieniin kokouksiin. Kerhohuoneessa on fläppitaulu ja piano.

Saavutettavuus

Kerholan tiloihin on esteetön kulku pyörätuolilla ja lastenvaunuilla, pääsisäänkäynnin yhteydessä luiska. Sisätiloissa on yli 2 cm korkeita kynnyksiä. Hissillä liikuntaesteisille esteetön kulku eri kerroksiin.

Pääsisäänkäynnin läheisyydessä kaksi inva -pysäköintipaikkaa. Aulatiloissa inva-WC ja lastenhoitohuone. Juhlasalissa on induktiosilmukka kuulokojeen käyttäjien tueksi.

Kokous- ja juhlatiloissa on saatavilla langaton internet -yhteys.

 Hyvä tietää

Tilavaraus

Tilavaraukset Kerholaan tehdään ensisijaisesti sähköisellä varauslomakkeella.

Varaa kokoontumis- tai juhlatilaa Kerholasta

Tulostettava tilavarauslomake

Selaa vapaita ajankohtia

Voit tarkastella vapaita ajankohtia Timmi- tilavarausjärjestelmän kalenterista. Klikkaa varausohjelmassa kalenterikuvaketta ja valitse haluamasi ajankohta.

Kerholan varaustilanne ja vapaat ajankohdat